Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare Update

Joi, 02 Iunie 2016, ora 14:27
2070 citiri
Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare Update
Foto: Arhiva Ziare.com

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a fost pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare, in dosarul deschis de DNA in urma scandalului urias in care este implicata firma de dezinfectanti a lui Dan Condrea.

Ea a fost audiata, joi dimineata, la sediul DNA din Capitala, unde a dat o declaratie in calitate de suspect si i s-a adus la cunostinta faptul ca este pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare.

Directorul Hexi Pharma se afla deja in arest la domiciliu, din 27 mai, intr-un alt dosar, cel deschis impotriva companiei de dezinfectanti de catre Parchetul General.

La iesirea din sediul DNA, Flori Dinu nu a vrut sa stea de vorba cu jurnalistii, acuzandu-i pe reporteri ca o hartuiesc: "Nu pot sa va spun. Va rog frumos! Deja ma hartuiti.... Nu pot sa va declar nimic. Imi pare rau".

Nici avocatul ei nu a vrut sa stea prea mult la discutii, dezvaluind doar ca procurorii nu au luat nicio masura preventiva impotriva clientei sale si ca Flori Dinu a fost pusa sub ...citeste mai departe despre "Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare Update" pe Ziare.com

#Flori Dinu pusa acuzare, #Flori Dinu complicitate delapidare, #director Hexi Pharma DNA , #Stiri Administratie