Fost director al Combinatului de la Turceni: Ni s-a cerut sa sponsorizam "Gala Bute" cu 100.000 lei

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 19:19
973 citiri
Fost director al Combinatului de la Turceni: Ni s-a cerut sa sponsorizam "Gala Bute" cu 100.000 lei
Foto: Ziare.com

Laurentiu Graure, fostul director economic al Complexului Energetic Turceni, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari alaturi de Victor Ponta, a declarat, luni, in fata judecatorilor ICCJ, ca reprezentanti ai Ministerului Economiei i-ar fi cerut ca societatea sa sponsorizeze evenimentul "Gala Bute".

Graure, audiat in calitate de martor in acest dosar, le-a povestit judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie cum a ajuns Complexul Energetic Turceni sa sponsorizeze evenimentul cu suma de 100.000 de lei.

"Am fost chemat la minister in primavara anului 2011, in calitate de director general al Complexului Energetic Turceni. Mi s-a spus ca in Romania urmeaza sa se desfasoare un eveniment important, cu referire la meciul de box sustinut de Lucian Bute, si ca unitatile din domeniul energetic vor sustine acest eveniment, urmand ca discutiile sa se desfasoare cu fiecare unitate in parte.

(...) Am spus cu ce suma putem sponsoriza. Am precizat ca bugetul pentru sponsorizari ...citeste mai departe despre "Fost director al Combinatului de la Turceni: Ni s-a cerut sa sponsorizam "Gala Bute" cu 100.000 lei" pe Ziare.com

#Laurentiu Graure Gala Bute, #Laurentiu Graure dosar Bute, #sponsorizari Gala Bute , #Stiri Administratie