Fost viceprimar din Drobeta Turnu Severin si fost director Hidroelectrica, condamnati la inchisoare

Joi, 04 Iunie 2015, ora 18:16
919 citiri
Fost viceprimar din Drobeta Turnu Severin si fost director Hidroelectrica, condamnati la inchisoare

Opt persoane, intre care fostul sef din Hidroelectrica Teodor Pavelescu si fostul viceprimar din Drobeta Turnu Severin Mircea Grosu au fost condamnati la inchisoare de Curtea de Apel Craiova pentru trecerea ilegala a unui teren din proprietatea statului in circuitul civil, decizia nefiind definitiva.

Fostul viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin Mircea Grosu, in prezent consilier local PNL (fost PDL), a fost condamnat de Curtea de Apel Craiova la trei ani de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu in forma calificata si continuata.

In acelasi dosar, fostul director general al Hidroelectrica SA - Sucursala Portile de Fier Teodor Pavelescu a primit o pedeapsa trei ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu in forma calificata.

Totodata, Marta Ilinca, notar si soacra europarlamentarului PNL Cristian Busoi, a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu executare pentru spalare de bani, in timp ce fostul director al Oficiului de Cadastru ...citeste mai departe despre "Fost viceprimar din Drobeta Turnu Severin si fost director Hidroelectrica, condamnati la inchisoare" pe Ziare.com

#Drobeta Turnu Severin inchisoare, #socra Busoi inchisoare , #Stiri Administratie