Fosta producatoare MTV ajunsa primarita la 31 de ani: Puneti mana si munciti, nu mai asteptati sa va pice in gura!

Miercuri, 13 Iulie 2016, ora 21:21
764 citiri
Fosta producatoare MTV ajunsa primarita la 31 de ani: Puneti mana si munciti, nu mai asteptati sa va pice in gura!
Foto: Facebook/ Irina Onescu

O fosta producatoare de emisiuni de la MTV care a ajuns primarul unei localitati aradene la 31 de ani a luat atitudine in fata cetatenilor pe care ii indeamna sa "puna mana sa munceasca si sa nu mai astepte sa pice in gura".

Marea nemultumire a primarului comunei Petris, din judetul Arad, Irina Onescu, este faptul ca satenii nu strang gunoaiele pe care le produc si ca se lasa "ingropati in balarii si mizerie", chiar la ei acasa.

In acest sens, primarul aradean a transmis un mesaj dur pe contul sau de Facebook, in care a atasat si cateva poze cu gunoaiele din comuna.

"Probabil ati sesizat ca ieri si astazi am incercat, pe cat se poate, sa curatam buruienile, rugii si iarba, crescute excesiv pe marginea drumului (intersectie DN7-Petris-Corbesti-Rosia Noua). De ce nu s-a facut acest lucru pana acum? Iata o intrebare cu doua raspunsuri, in egala masura valabile.

Probabil v-ati astepta sa arunc din start vina in ograda administratiei anterioare. Dar nu voi face asta. Vina ...citeste mai departe despre "Fosta producatoare MTV ajunsa primarita la 31 de ani: Puneti mana si munciti, nu mai asteptati sa va pice in gura!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Irina Onescu strans gunoaie, #Irina Onescu primar Petris , #Stiri Administratie