Fosta sefa a AEP a recunoscut ca a primit un apartament si o masina, dar spune ca erau cadou, nu mita

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 15:36
1109 citiri
Fosta sefa a AEP a recunoscut ca a primit un apartament si o masina, dar spune ca erau cadou, nu mita
Foto: AEP (Arhiva)

Presedintele demisionar al Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, a recunoscut in fata procurorilor DNA ca a primit un apartament si un autoturism, dar spune ca bunurile primite au fost "un cadou, nu o conditionare" din partea prietenei Irina Socol, se arata in motivarea instantei care a decis definitiv arestarea preventiva a lui Patru.

" (Avocatul Anei Maria Patru - n.red.) solicita a se aprecia in sens pozitiv pozitia inculpatei de a recunoaste aceste fapte. Inca de la prima declaratie data in 16.11.2016 la procuror, aceasta a recunoscut ca a primit acel apartament si acel autoturism. Pozitia acesteia a fost constanta de a colabora si a recunoaste faptele asa cum s-au intamplat in realitate", se arata in motivarea arestarii preventive, redactata de Curtea de Apel Ploiesti care a confirmat mandatul de arestare emis pe numele Anei Maia Patru de catre instanta de fond, Tribunalul Prahova.

Conform aceleiasi surse, Ana Maria Patru a invocat, in apararea sa, faptul ca ...citeste mai departe despre "Fosta sefa a AEP a recunoscut ca a primit un apartament si o masina, dar spune ca erau cadou, nu mita" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ana Maria Patru apartament masina, #Ana Maria Patru arest preventiv , #Stiri Administratie