Fosta sotie a lui Petre Roman a fost jefuita in propria casa

Duminica, 17 Septembrie 2017, ora 10:38
938 citiri
Fosta sotie a lui Petre Roman a fost jefuita in propria casa
Foto: Facebook/Politia Romana

Fosta sotie a lui Petre Roman, Mioara Roman, a fost jefuita sambata in propria casa, de trei barbati care s-au oferit sa repare un burlan de scurgere. Initial au cerut 50 de lei in schimbul lucrarii, apoi o suma mult mai mare, iar in timpul negocierilor au sustras bunuri din locuinta.

"Mama a scapat vie si nevatamata (a trait totusi o trauma psihica greu de uitat), dar i-au luat tot ce au putut gasi prin casa. Iar ea a asistat neputincioasa la un jaf in propria ei casa cu ea de fata!", a scris pe Facebook fiica Mioarei Roman, Oana Roman.

Ulterior, ea a oferit mai multe detalii legate de incident.

"Este in stare de soc completa, are 77 de ani, are probleme de sanatate. Nu stiu cum a facut fata. Eu nu stiu cum as fi reactionat. Eu am sunat-o pe la 12.30, aveam un eveniment la un restaurant si i-am spus ca o sa se duca Marius pe la ea. Ea spus ca a venit niste domni de la RAPPS, ca sa schimbe un burlan. Apoi mi-am dat seama ca e sambata. Nu am stiut nimic, am sunat la Marius, el nu mi-a spus nimic. Pe la 4 a venit Marius si Isabela, care mi-a spus de nenea politistul. Atunci am aflat. (...) I-au cautat prin casa, i-au cerut bijuterii, i-au luat banii de pensie, dupa care s-au asezat la masa si au inceput sa bea si sa manance. Reactia ei a fost sa nu aiba nicio reactie. Asta a salvat-o. I-au luat si adidasii", a declarat Oana Roman la Antena 3.

Fara a da nume, Politia Capitalei a anuntat duminica faptul ca in urma cu o zi "Sectia 1 Politie a fost sesizata de catre o femeie, ca trei barbati necunoscuti au abordat-o spunandu-i ca au observat ca un burlan de scurgere este stricat si s-au oferit sa i-l repare contra unei sume de 50 de lei".

"Ulterior, dupa ce au fixat acel burlan, au cerut alta suma, cu mult mai mare. Persoana nu a fost de acord si au urmat anumite negocieri. Persoanele au parasit locuinta dupa ce au primit o suma de bani, dar au sustras si cateva bunuri", spun politistii.

Ei relateaza ca a fost facuta cercetarea la fata locului si a fost audiata persoana vatamata.

"In prezent sectia de politie efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, pentru identificarea barbatilor si recuperarea prejudiciului", precizeaza Politia Capitalei. ...citeste mai departe despre "Fosta sotie a lui Petre Roman a fost jefuita in propria casa" pe Ziare.com

#Mioara Roman jefuita , #Stiri Administratie