Fostul director adjunct al Politiei Capitalei a luat mita chiar si la petrecerea fiicelor sale

Vineri, 16 Octombrie 2015, ora 09:02
1049 citiri
Fostul director adjunct al Politiei Capitalei a luat mita chiar si la petrecerea fiicelor sale
Foto: Arhiva captura video Digi24

Fostul director adjunct al Politiei Capitalei, Roberto Ababei, a primit 3.000 de euro, din totalul de 13.000 de euro pe care i-ar fi luat de la administratorii unui restaurant care facuse obiectul unui control, chiar la petrecerea fiicelor sale, potrivit unor documente ale anchetatorilor.

Roberto Ababei este acuzat de procurorii DNA ca a incasat, in datele de 14 si 22 iulie, 10.000 de euro si respectiv 3.000 de euro, de la administratorii unui restaurant din Sectorul 6. In zilele de 16 iulie si 6 august, acesta ar fi luat de la cei doi si diferite produse alimentare.

Fostul adjunct al Politiei Capitalei, arestat preventiv pentru mita

Cei doi se temeau ca ar putea fi cercetati pentru evaziune fiscala dupa un control al politistilor Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice (SICE) in cadrul caruia fusesera gasite niste agende in care se aflau programarile unor nunti si botezuri care avusesera loc si care nu fusesera trecute si prin contabilitatea localului.

Ca ...citeste mai departe despre "Fostul director adjunct al Politiei Capitalei a luat mita chiar si la petrecerea fiicelor sale" pe Ziare.com

#adjunct politie capitala mita petrecere fiice , #Stiri Administratie