Fostul director SRI, George Maior, despre spionii rusi in Romania: Activitatile lor s-au intensificat

Duminica, 10 Mai 2015, ora 12:45
1363 citiri
Fostul director SRI, George Maior, despre spionii rusi in Romania: Activitatile lor s-au intensificat
Foto: captura Pro TV

George Maior, fost director al SRI, propus in prezent ca reprezentant diplomatic al tarii noastre in SUA, a vorbit despre actiunile spionilor rusi, afirmand ca, in ultima vreme, acestea s-au intensificat nu doar in Romania, ci si in alte tari, cum ar fi Polonia.

George Maior: Romania, o posibila tinta pentru teroristi - unde ar putea sa loveasca

"Daca observati recente rapoarte venind din Polonia, de exemplu, ale Serviciului Intern polonez, privind activitatile de informatii ale Rusiei pe teritoriul lor, s-a precizat clar ca aceste activitati s-au intensificat cantitativ si calitativ.

Ceea ce s-a intamplat si in Romania, si in alte state. Cu intentia de a culege informatii privind orientarea politica si strategica a tarii, sa nu uitam si scutul anti-racheta - e o foarte mare preocupare a Rusiei fata de aceasta dezvoltare - cu intentia chiar de a genera anumite influente privind politica Rusiei in aceste state", a declarat Maior la Pro TV.

Intrebat de unde isi obtin spionii ...citeste mai departe despre "Fostul director SRI, George Maior, despre spionii rusi in Romania: Activitatile lor s-au intensificat" pe Ziare.com

#George Maior spioni rusi Romania, #spioni rusi Romania, #SRI Rusia Romania , #Stiri Administratie