Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost arestat

Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 14:00
1031 citiri
Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost arestat
Foto: Spitalul Malaxa

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost arestat, sambata, de magistratii Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care este urmarit penal pentru luare de mita si delapidare.

Florin Secureanu a fost arestat preventiv, sambata, pentru 30 de zile, de magistratii Tribunalului Bucuresti. Decizia instantei nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, informeaza News.ro.

El este acuzat ca a folosit ilegal banii institutiei, iar prejudiciul este de 1.944.594 de lei, adica peste 430.000 de euro, suma delapidata din conturile spitalului.

Florin Secureanu a fost retinut de DNA vineri.

Procurorii arata ca, din 2009 pana pe 29 noiembrie 2016, Florin Secureanu a pus in aplicare o schema care ii permitea sa sustraga bani din casieria spitalului aproape zilnic.

Din acesti bani, el a cumparat un pian, un balon intragastric pentru o femeie pe care o numea "nepotica", dar si o interventie ...citeste mai departe despre "Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost arestat" pe Ziare.com

#Florin Secureanu Malaxa arestat, #Florin Secureanu mita delapidare, #fost manager Malaxa arestat , #Stiri Administratie