Fostul ministru Stelian Fuia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Joi, 29 Mai 2014, ora 16:06
1382 citiri
Fostul ministru Stelian Fuia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu
Foto: gornistul.ro

Fostul deputat PDL si ministru al Agriculturii Stelian Fuia a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, cu obtinerea de foloase necuvenite.

La data comiterii faptelor, Stelian Fuia ocupa functia de director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Medicinale si Aromatice Fundulea. Impreuna cu el au mai fost trimisi in judecata pentru complicitate cumnatul sau, Daniel Statel, asociat la firma SC PROCERA AGROCHEMICALS, Dragos Paraschivoiu, director la o societate specializata in agricultura si executorul judecatoresc Constantin Oprisan, pentru complicitate.

Procurorii DNA arata in rechizitoriu ca in perioada 2005-2007, calitatea sa de director al statiunii de cercetare, Stelian Fuia, "cu stiinta si in intelegere" cu ceilalti inculpati, a omis indeplinirea unui act de serviciu, respectiv "nu a efectuat demersuri pentru prezentarea documentelor din care rezulta ca proprietar al unor bunuri era statul roman, in cadrul unei ...citeste mai departe despre "Fostul ministru Stelian Fuia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Stelian Fuia trimis judecata, #Stelian Fuia DNA Fundulea , #Stiri Administratie