Dosarul de coruptie de la Cornetu: Fostul prim-procuror, condamnat la 5 ani de inchisoare

Vineri, 10 Ianuarie 2014, ora 17:46
1261 citiri
Dosarul de coruptie de la Cornetu: Fostul prim-procuror, condamnat la 5 ani de inchisoare
Foto: jurnalul.ro

Fostul prim-procuror Tomita Neagu a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti (CAB) la cinci ani de inchisoare pentru luare de mita.

Decizia poate fi atacata cu recurs la instanta suprema. Procurorii anticoruptie au dispus, pe 17 aprilie 2013, trimiterea in judecata a fostului prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Cornetu Tomita Ionut Neagu si a sotiei sale, pentru infractiuni de coruptie.

Potrivit DNA, in sarcina lui Tomita Neagu, fost prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Cornetu, ulterior procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, in prezent suspendat, au fost retinute doua infractiuni de luare de mita, asociere in vederea savarsirii de infractiuni, participatie improprie la savarsirea de fals intelectual in forma continuata, spalare de bani si fals in declaratii in forma continuata.

In dosar este implicata si sotia procurorului

Sotia sa, Olimpia Neagu, ofiter specialist in cadrul Administratiei Nationale a ...citeste mai departe despre "Dosarul de coruptie de la Cornetu: Fostul prim-procuror, condamnat la 5 ani de inchisoare" pe Ziare.com

#Tomita Neagu inchisoare, #Tomita Neagu condamnata, #Tomita Neagu mita, #prim procuror inchisoare , #Stiri Administratie