Fostul primar Cristian Poteras, condamnat la opt ani de inchisoare - decizie definitiva

Vineri, 22 Mai 2015, ora 15:47
961 citiri
Fostul primar Cristian Poteras, condamnat la opt ani de inchisoare - decizie definitiva
Foto: Facebook/Cristian Poteras

Fostul edil al sectorului 6 Cristian Poteras a fost condamnat la opt ani de inchisoare, in dosarul de abuz in serviciu privind eliberarea unor titluri de proprietate pentru terenuri intravilane, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, dupa ce Judecatoria Sectorului 6 l-a achitat.

Cristian Poteras a fost condamnat, vineri, la opt ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in forma calificata si continuata.

Potrivit aceleiasi sentinte, fostului edil i-au fost interzise mai multe drepturi pe o o perioada de cinci ani, dupa executarea sau considerarea ca executata a pedepsei principale.

In acelasi dosar au mai fost condamnati si sase functionari publici. Astfel, Gheorghe Florica, Petre Boncea si Dumitru Vultur au primit cate cinci ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in forma calificata si continuata, Daniel Moise a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, iar Cristina Popescu ...citeste mai departe despre "Fostul primar Cristian Poteras, condamnat la opt ani de inchisoare - decizie definitiva" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cristian Poters inchisoare, #Cristian Poteras condamnat inchisoare , #Stiri Administratie