Fostul sef al cancelariei lui Tariceanu, urmarit penal pentru marturie mincinoasa

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 16:13
2866 citiri
Fostul sef al cancelariei lui Tariceanu, urmarit penal pentru marturie mincinoasa
Foto: Ziare.com

Dorin Marian, sef al Cancelariei prim-ministrului in mandatul lui Calin Popescu Tariceanu, a fost pus sub urmarire de DNA, pentru marturie mincinoasa in dosarul privind retrocedarea Fermei Baneasa si a unei parti din Padurea Snagov, revendicate de printul Paul.

Potrivit procurorilor, Dorin Marian a facut declaratii mincinoase sub juramant, pe 28 aprilie, cand a spus ca Marius Andrei Marcovici i-a fost consilier personal pe cand era sef al cancelariei lui Tariceanu.

Procurorii acuza ca Marcovici si alte persoane l-au facut pe printul Paul sa creada ca au influenta in lumea politica si il pot ajuta sa obtina retrocedarile revendicate fara drept, intre care Ferma Regala Baneasa si o parte din Padurea Snagov.

In dosarul privind aceste retrocedari, DNA a trimis in judecata, pe 18 mai, peste 20 de persoane, printre care Paul al Romaniei, Remus Truica, Dan Andronic si oamenii de afaceri israelieni Benyamin Steinmetz, Tal Silberstein si Moshe Agavi, pentru care a fost emis ...citeste mai departe despre "Fostul sef al cancelariei lui Tariceanu, urmarit penal pentru marturie mincinoasa" pe Ziare.com

#Dorin Marian DNA Ferma Baneasa , #Stiri Administratie