Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita a primit spaga la birou - stenograme

Vineri, 12 Iunie 2015, ora 18:44
899 citiri
Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita a primit spaga la birou - stenograme
Foto: Ziare.com

Comisarul sef Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a primit la birou, prin intermediul soferului sau, produsele alimentare pe care i le-a oferit omul de afaceri valcean Gheorghe Deaconeasa, in schimbul sprijinului pentru recuperarea permisului de conducere, conform informatiilor din rechizitoriul intocmit de procurorii DNA.

Gheorghe Deaconeasa a fost ajutat sa ia legatura cu Dinita de Maricel Ilie, la acel moment vicepresedinte si membru in Comitetul Executiv Regional al Asociatiei Internationale a Politistilor.

"Inculpatul Deaconeasa Gheorghe, cu sprijinul inculpatului Ilie Maricel, a concretizat demersurile pentru remiterea efectiva a foloaselor inculpatului Dinita Lucian, care, la randul sau, le-a primit, printr-un intermediar. Astfel, inculpatul Deaconeasa a discutat cu inculpatul Ilie, stabilind sa il contacteze pe inculpatul Dinita, fapt pe care inculpatul Deaconeasa l-a si realizat imediat.

In paralel, si inculpatul Ilie Maricel l-a apelat pe inculpatul Dinita ...citeste mai departe despre "Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita a primit spaga la birou - stenograme" pe Ziare.com

#stenograme Lucian Dinita DNA, #Lucian Dinita trimis judecata, #Lucian Dinita DNA, #lucian dinita politia rutiera, #Dinita sef Rutiera mita , #Stiri Administratie