Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita, trimis in judecata - a luat mita un miel, curcani si pastravi

Vineri, 12 Iunie 2015, ora 15:32
1216 citiri
Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita, trimis in judecata - a luat mita un miel, curcani si pastravi
Foto: Ziare.com

Fostul sef al Politiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) Lucian Dinita a fost trimis in judecata, vineri, de catre procurorii DNA Pitesti.

Potrivit reprezentantilor anticoruptie, comisarul sef de politie a primit de la omul de afaceri Gheorghe Deaconeasa produse alimentare in valoare de 672,5 lei: un miel, doi curcani si 5 kg de pastrav, se arata intr-un comunicat DNA.

Lucian Dinita a fost seful Politiei Rutiere in perioada februarie 2009 - aprilie 2014, cand au avut loc si faptele pentru care DNA il acuza de trafic de influenta.

Potrivit DNA, Deaconeasa a ramas fara permis de conducere pentru 90 de zile, in urma unei contraventii in trafic, pe 22 septembrie 2011, iar pe 21 martie 2012 a predat permisul la Serviciul Rutier Valcea. Atunci, omul de afaceri a luat legatura si s-a intalnit la sediul Directiei Politiei Rutiere din Bucuresti cu Lucian Dinita.

Ca urmare a acestei intalniri si a influentei pe care... citeste mai departe despre "Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita, trimis in judecata - a luat mita un miel, curcani si pastravi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Lucian Dinita trimis judecata, #Lucian Dinita DNA, #lucian dinita politia rutiera, #Dinita sef Rutiera mita , #Stiri Administratie