Fostul sef al SRI Virgil Magureanu, reclamat la DNA de nora

Luni, 26 Octombrie 2015, ora 19:11
805 citiri
Fostul sef al SRI Virgil Magureanu, reclamat la DNA de nora
Foto: Arhiva Ziare.com

Alina Magureanu, nora fostului director SRI Virgil Magureanu, impotriva caruia a depus o plangere la DNA, a afirmat luni ca a fost agresata de sot si a fost amenintata de socri, dar sesizarile pe care le-a formulat nu ar fi fost solutionate de institutiile abilitate.

"Plangerile sunt nenumarate, sunt plangeri pentru violenta domestica impotriva lui Marian Magureanu (sotul - n.red.), sunt plangeri de intimidare, de amenintare impotriva sotilor Magureanu si sunt plangeri pentru fapte de coruptie pe care sunt nevoita sa le fac publice, pentru ca vrem sa se termine cu coruptia in tara aceasta. (...) Sunt plangeri referitoare la niste amenintari, la niste sechestrari de acte de firma, sunt foarte multe plangeri, (...) am foarte multe dosare pe rol si de un an ma chinui cu justitia din Romania si cu institutiile abilitate, cu sectiile de politie. (...)

Sper sa se faca dreptate, sper sa se respecte litera legii, sunt foarte suparata pe legea din Romania si pe cei care reprezinta legea. ...citeste mai departe despre "Fostul sef al SRI Virgil Magureanu, reclamat la DNA de nora" pe Ziare.com

#nora Virgil Magureanu plangere DNA, #nora Magureanu amenintata DNA , #Stiri Administratie