Fotografia zilei: 64 de lumanari la DNA

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 17:27
1144 citiri
Fotografia zilei: 64 de lumanari la DNA
Foto: Facebook / Asociatia GTG 3010

Rudele tinerilor morti in incendiul de la clubul Colectiv au organizat, vineri, o actiune inedita de protest fata de candidatura la primaria Sectorului 4 a lui Cristian Popescu Piedone, fostul primar urmarit penal intr-un dosar deschis de DNA dupa tragedie.

64 de lumanari pe care au fost aplicate fotografii cu chipurile celor decedati au fost aliniate la intrarea in sediul central al DNA, alaturi de doua afise pe care erau scrise doua mesaje, dintre care unul transmis procurorilor: "Niciun vinovat de la Colectiv nu va scapa nepedepsit" si "Nu va grabim, doar va amintim".

"Am depus 64 de lumanari. Vrem sa trezim procurorii. Nu este normal ca un domn sa vrea sa candideze la primarie, desi are dosare care nu se mai finalizeaza", a declarat Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, pentru Mediafax.

Foto: Facebook / Asociatia GTG 3010

Mai mult, membrii asociatiei spun ca in perioada urmatoare vor face si plangeri cu privire la falsurile identificate pe listele de ...citeste mai departe despre "Fotografia zilei: 64 de lumanari la DNA" pe Ziare.com

#lumanari colectiv DNA Piedone candidat , #Stiri Administratie