Fotografia zilei: Ambasadorul SUA cu steagul secuiesc in mana

Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 10:23
942 citiri
Fotografia zilei: Ambasadorul SUA cu steagul secuiesc in mana
Foto: Facebook / Arpad Antal

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, efectueaza o vizita in judetele Covasna si Harghita prilej cu care a fost fotografiat tinand in mana steagul secuiesc, alaturi de cativa lideri ai comunitatii maghiare.

Steagul secuiesc este de ani buni prilej de dispute in Transilvania, in special in judetele cu populatie predominant de etnie maghiara, dar nu numai.

Fotografia a fost postata pe Facebook de primarul din Sfantu Gheorghe, Arpad Antal, fiind insotita de un comentariu in limba maghiara, in care acesta se plange ca minoritatea sa este "hartuita" si din cauza faptului ca doreste sa foloseasca steagul secuiesc, dar si din alte motive. Totodata, el face referire, printre altele, la proiectul de regionalizare promovat de "Basescu si Dragnea".

In imagine mai apar tinand steagul secuiesc in maini presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba si primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman.

Fotografia a starnit comentarii aprinse pe retelele de ...citeste mai departe despre "Fotografia zilei: Ambasadorul SUA cu steagul secuiesc in mana" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hans Klemm steag secuiesc , #Stiri Administratie