Fotografia zilei: Litoralul, un mare santier. Anul asta ne bronzam printre utilaje si muncitori

Luni, 15 Iunie 2015, ora 16:24
1008 citiri
Fotografia zilei: Litoralul, un mare santier. Anul asta ne bronzam printre utilaje si muncitori
Foto: Ziare.com

Sa ne relaxam pe plaja si sa facem o baie in mare sunt primele lucruri pe care ni le dorim atunci cand ajungem pe litoral, insa vara aceasta autoritatile ne-au pregatit o surpriza neplacuta.

In loc de sezlonguri si umbrelute, litoralul ne asteapta cu un mare santier, pentru ca, aparent, autoritatile au considerat ca sezonul estival este un moment tocmai bun pentru largirea plajelor.

Desi lucrarile au inceput inainte de 1 Mai, iar muncitorii au facut putina curatenie pentru turisti in perioada respectiva, acestea nu au fost finalizate si nici macar nu sunt pe aproape. Vor dura intreaga vara si se vor termina, in cel mai bun caz, pana la finalul acestui an.

Asadar, in Neptun, Eforie si Mamaia, turistii care cauta o oaza de racoare si distractie sunt acum nevoiti sa se bronzeze printre muncitori si betoniere.

Vinerea trecuta, in Neptun, pe santier era liniste. Tractoarele si maldarele de nisip nu faceau decat sa strice ...citeste mai departe despre "Fotografia zilei: Litoralul, un mare santier. Anul asta ne bronzam printre utilaje si muncitori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#santier litoral, #muncitori plaja, #lucrari plaja , #Stiri Administratie