Francis Fukuyama: Giuliani si-a facut o cariera din a apara politicieni corupti. L-au platit sa intervina in Romania

Joi, 30 August 2018, ora 19:24
938 citiri

Criticile primite de Rudolf Giuliani, avocatul lui Donald Trump, care a recunoscut ca a fost platit sa-i scrie presedintelui Klaus Iohannis despre asa-zise abuzuri ale justitiei din tara noastra, nu mai contenesc sa apara si fac inconjurul lumii.

Desi in Romania el a fost aparat de Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, precum si de o parte a presei apropiata coalitiei PSD-ALDE, unele dintre cele mai importante publicatii din SUA nu au ezitat sa dea in vileag intreaga afacere si sa-l critice pe Giuliani, iar tot din Statele Unite au venit cele mai taioase replici de la nivel inalt.

Tudorel Toader: Giuliani este si el un om pana la urma, din Statele Unite

Una dintre cele mai recente este cea a profesorului Francis Fukuyama, cel mai cunoscut filozof social contemporan, renumit la nivel mondial pentru cartea sa de capatai "Sfarsitul istoriei si ultimul Om".

"Rudy pare sa-si fi facut o cariera din apararea politicienilor corupti. Giuliani a fost platit sa intervina in Romania", a scris Fukuyama pe Twitter si a distribuit articolul din Politico in care Rudolph Giuliani recunoaste ca a fost platit sa-i scrie presedintelui Romaniei.

Renumitul politolog american este in clipa de fata si director al Centrului pentru Democratie, dezvoltare si statul de drept de la Universitatea Stanford.

Giuliani recunoaste ca a fost platit pentru scrisoarea trimisa lui Iohannis: Ei mi-au platit onorariul

Rudy seems to have made a career of defending corrupt politicians. Giuliani got paid for advocacy in Romania https://t.co/QIEkb3d0wI via @politico- Francis Fukuyama (@FukuyamaFrancis) August 29, 2018

V.D. ...citeste mai departe despre "Francis Fukuyama: Giuliani si-a facut o cariera din a apara politicieni corupti. L-au platit sa intervina in Romania" pe Ziare.com

#Fukuyama scrisoare Giuliani , #Stiri Administratie