Timmermans face turul oficialilor romani: s-a intalnit cu Dragnea si Tariceanu, urmeaza Iohannis, Dancila, Kovesi si Toader

Joi, 01 Martie 2018, ora 11:00
1241 citiri
Timmermans face turul oficialilor romani: s-a intalnit cu Dragnea si Tariceanu, urmeaza Iohannis, Dancila, Kovesi si Toader
Foto: Facebook/Frans Timmermans

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans a ajuns la Bucuresti, unde il asteapta o zi plina de intalniri pe tema justitiei. Primele discutii au fost cu Dragnea si Tariceanu, urmeaza intrevederi cu presedintele si premierul, dar si cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

11:00 - Frans Timmermans discuta cu membrii Comisiei Speciale conduse de Florin Iordache, care s-a ocupat de Legile Justitiei.

10:55 - Senatul a transmis, intr-un comunicat remis Ziare.com, ca intalnirea dintre Timmermans si Tariceanu a avut loc la solicitarea inaltului oficial UE aflat in vizita de lucru la Bucuresti.

"Abordarea deschisa a Comisiei, pentru a dialoga asupra temelor sensibile cu autoritatile din Romania, este cea recomandata si apreciata, fiind astfel evitate informarea partiala si distorsionata", a precizat Tariceanu.

Pe agenda discutiei s-a aflat si ridicarea MCV-ului, etapa "care greveaza statutul Romaniei de membru cu drepturi depline in UE", scrie Senatul in document.

10:15 - Intalnirea dintre Timmermans si Calin Popescu Tariceanu s-a incheiat, fara declaratii.

09:15 - Frans Timmermans a ajuns la Bucuresti, unde s-a intalnit cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

La finalul intalnirii, Dragnea a spus doar ca a fost o intalnire buna, potrivit Mediafax, dupa care l-a condus pe oficialul european la biroul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Citeste mai departe despre "LIVE Timmermans face turul oficialilor romani: s-a intalnit cu Dragnea si Tariceanu, urmeaza Iohannis, Dancila, Kovesi si Toader" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Timmermans Bucuresti intalniri Dragnea Dancila, #Timmermans intalnire Iohannis, #Timmermans vine Romania Justitie , #Stiri Administratie