Frauda cu "carti rare" la Biblioteca Metropolitana: Fostul director si 4 suspecti, retinuti

Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 13:10
1167 citiri
Frauda cu "carti rare" la Biblioteca Metropolitana: Fostul director si 4 suspecti, retinuti
Foto: orasulm.eu

Fostul director al Bibliotecii Metropolitane din Bucuresti, Florinel Rotaru, si alti patru suspecti au fost retinuti, marti seara, intr-un dosar de coruptie cu prejudiciu de cinci milioane de lei.

Persoanele retinute sunt implicate intr-o ancheta ce vizeaza achizitia de carti la preturi supraevaluate, mai multe perchezitii avand loc marti, in Bucuresti si trei judete.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au decis sa ii retina pe cei cinci suspecti, dupa ce au stabilit ca nu au spus adevarul in timpul audierilor.

Ei sunt acuzati ca ar fi cumparat carti rare si pachete de turism, ar fi inchiriat sali de conferinte si ar fi contractat diverse lucrari la preturi supraevaluate.

Alte 11 persoane implicate ...citeste mai departe despre "Frauda cu "carti rare" la Biblioteca Metropolitana: Fostul director si 4 suspecti, retinuti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#director Biblioteca Metropolitana retinut, #Florinel Rotaru retinut, #frauda Biblioteca Metropolitana , #Stiri Administratie