Frig si ninsori abundente in ianuarie si februarie, iar martie vine cu ploi - prognoza meteo pe 3 luni

Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 15:56
2115 citiri
Frig si ninsori abundente in ianuarie si februarie, iar martie vine cu ploi - prognoza meteo pe 3 luni
Foto: Arhiva Ziare.com

Daca in decembrie ne-am bucurat de putin soare si de temperaturi in jur de zero grade sau chiar peste pragul inghetului, iata ca iarna isi intra in drepturi de la inceputul anului viitor.

Potrivit meteorologilor, in ianuarie si februarie va ninge mult si va fi foarte frig. Din martie, vremea se incalzeste, insa vor incepe ploile.

In prima luna a anului 2017, cel mai cald va fi in Dobrogea, unde temperatura medie va ajunge la 2 grade Celsius, dar si in Banat si Moldova, unde va fi un grad Celsius.

In restul tarii, temperaturile vor oscila, in medie, intre -3 si zero grade.

Cat despre precipitatii, cele mai mari cantitati se vor inregistra in Maramures - de pana la 73 l/mp, Oltenia (pana la 57 l/mp), Crisana si Banat (pana la 54 l/mp).

In februarie, temperaturile medii lunare ale aerului vor fi apropiate de media climatologica in cea mai mare parte a tarii, cu exceptia regiunilor nordice si centrale, unde se vor putea situa sub media multianuala lunara, de -1 grad ...citeste mai departe despre "Frig si ninsori abundente in ianuarie si februarie, iar martie vine cu ploi - prognoza meteo pe 3 luni" pe Ziare.com

#prognoza meteo 3 luni, #prognoza meteo ianuarie, #prognoza meteo februarie, #prognoza meteo martie , #Stiri Administratie