Furtul de fier care paralizeaza Romania si omoara oameni

Marti, 01 Martie 2016, ora 07:56
955 citiri
Furtul de fier care paralizeaza Romania si omoara oameni

Saptamana trecuta si-au pierdut viata doi oameni in doua masini, care au plonjat in Dambovita din cauza lipsei unui parapet.

Revolta fata de lipsa unui astfel de parapet a scos in strada sute de soferi, care au acuzat Primaria Generala de lipsa de reactie fata de furtul gardului de metal.

Asa cum stim cu totii, furtul de fier este o boala care macina Romania de multi ani de zile si autoritatile sunt indiferente la acest lucru. Se fura nu doar garduri sau parapeti, ci banci din parcuri, capace de canalizare, porti de intrare in curti, sine de cale ferata, structuri fieroase ale unor cladiri, cabluri electrice, adica orice. CFR Infrastructura sau Transelectrica inregistreaza prejudicii de milioane din cauza acestor furturi.

Pentru unii a devenit o meserie furtul de fier noaptea si umblatul pe strazile marilor orase ziua, urland de dimineata pana seara "Fiaaaareee veeeechi!". Fiind o meserie atat de banoasa, unii dintre conationalii nostri o practica si in strainatate, furand ...citeste mai departe despre "Furtul de fier care paralizeaza Romania si omoara oameni" pe Ziare.com

#hoti fier vechi Dambovita, #accidente gard lipsa Dambovita, #colectare fier vechi , #Stiri Administratie