Furtuna din Bucuresti a doborat zeci de copaci. Doua persoane au ajuns la spital

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 20:55
1037 citiri
Furtuna din Bucuresti a doborat zeci de copaci. Doua persoane au ajuns la spital
Foto: Arhiva/Ziare.com

Mai multi copaci au fost doborati de vant in Bucuresti si Ilfov, unde sambata au fost furtuni scurte, dar extrem de puternice.

O femeie aflata la un eveniment la Palatul Stirbei a fost ranita de o creanga rupta de vant, intervenind o ambulanta privata, informeaza Mediafax.

De asemena, in orasul Pantelimon din Ilfov un copac a cazut peste o masina, soferul fiind ranit usor, au precizat reprezentantii Ambulantei Bucuresti-Ilfov.

Pompierii au fost solicitati sa intervina in mai multe cazuri in care copacii au fost doborati de vant in Bucuresti.

Potrivit ISU, au fost 30 de interventii. 24 in cazul unor copaci cazuti pe strada, 4 prabusiti peste masini, un panou publicitar desprins si o fatada de bloc in pericol de prabusire.

Furtuni si ploi insemnate sunt anuntate in intreaga tara pana luni, astfel ca Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) anunta ca peste 3.800 de pompieri, cu peste 1.000 de mijloace tehnice, sunt pregatiti sa intervina in sprijinul populatiei si al autoritatilor publice locale. ...citeste mai departe despre "Furtuna din Bucuresti a doborat zeci de copaci. Doua persoane au ajuns la spital" pe Ziare.com

#furtuna Bucuresti copaci doborati masini , #Stiri Administratie