Furtuni violente in Polonia, Cehia si Germania. Mai multi oameni au murit, mii sunt sinistrati

Duminica, 29 Octombrie 2017, ora 18:09
1142 citiri
Furtuni violente in Polonia, Cehia si Germania. Mai multi oameni au murit, mii sunt sinistrati
Foto: Arhiva/Ziare.com

Statele din Europa Centrala au fost lovite, duminica, de furtuni puternice in urma carora cel putin cinci au murit in Polonia, Cehia si Germania, iar mii de oameni au ramas fara curent electric.

In Polonia doua persoane au murit dupa ce au fost lovite de copaci care au cazut din cauza rafalelor de vant puternice. Alte doua persoane au murit in Cehia din acelasi motiv.

In Cehia, rafalele de vant au depasit 100 de kilometri pe ora, provocand numeroase pagube materiale si lasand mii de oameni fara curent electric.

Potrivit ziarului german Bild, un barbat in varsta de 63 de ani din landul Saxonia Inferioara a murit ca urmare a furtunilor puternice. In plus, operatorul feroviar Deutsche Bahn a anuntat ca furtunile au produs "pagube semnificative", iar circulatia pe mai multe rute feroviare a fost suspendata pana luni.

In Hamburg, au avut loc inundatii puternice, iar mii de oameni au ramas blocati in propriile locuinte. ...citeste mai departe despre "Furtuni violente in Polonia, Cehia si Germania. Mai multi oameni au murit, mii sunt sinistrati" pe Ziare.com

#furtuni Germania Cehia Polonia morti , #Stiri Administratie