Gabriel Oprea ramane definitiv fara titlul de doctor

Luni, 29 August 2016, ora 14:16
908 citiri
Gabriel Oprea ramane definitiv fara titlul de doctor
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul vicepremier Gabriel Oprea va ramane definitiv fara titlul de doctor, a decis luni conducerea Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), care a stabilit ca acesta a plagiat in lucrarea de doctorat.

Consiliul general al CNATDCU a luat initial decizia de a-i propune ministrului Educatiei, Mircea Dumitru, sa-i retraga titlul de doctor lui Gabriel Oprea la inceputul acestei luni, insa fostul vicepremier a contestat hotararea.

Asadar, in sedinta de luni, membrii Consiliului au respins - cu 31 de voturi pentru si 2 abtineri - contestatia lui Oprea, transmite Realitatea TV.

Urmeaza ca Mircea Dumitru sa emita un ordin de ministru pentru retragerea titlului de doctor al lui Oprea, acest lucru fiind o formalitate.

Consiliul General al CNATDCU a analizat teza fostului vicepremier, iar pe data de 1 august a anuntat ce a stabilit: Gabriel Oprea a plagiat in lucrarea de doctorat.

"Comisia a analizat acea suspiciune si a ...citeste mai departe despre "Gabriel Oprea ramane definitiv fara titlul de doctor" pe Ziare.com

#Oprea titlu doctor, #Oprea ramane fara titlu doctor, #Oprea titlu doctor definitiv , #Stiri Administratie