Generatia care va schimba profund societatea romaneasca. In 10-20 de ani

Marti, 01 Decembrie 2015, ora 07:00
1018 citiri
Generatia care va schimba profund societatea romaneasca. In 10-20 de ani
Foto: Fundatia CAESAR

Sebastian Enache, un tanar antreprenor (owner/manager director la AtelierulTau.ro si ColtulColectionarului.ro), are ca tel crearea unei companii cu prezenta regionala (Europa de Est/Centrala) in urmatorii 5-7 ani.

Crede ca, indiferent de noroc sau oportunitati si talent, munca este esentiala: "Proverbul '1% inspiratie si 99% transpiratie' este oricand si in (aproape) orice domeniu la fel de valabil (intr-un mediu competitiv si profesional, caci sunt zone care nu au aceste proprietati).

Pentru a reusi la nivel inalt, talentul si oportunitatea sunt esentiale, dar niciodata suficiente. Ele trebuie dublate de efort si implicare puternica. Performanta se atinge prin munca, iar prin talent si noroc este doar posibila", crede Sebastian.

A studiat si a lucrat doar in tara, insa, ca simplu observator, poate spune ca diferentele intre noi si societatile dezvoltate "sunt profunde" si "au la baza un substrat istoric, bazat pe o rafinare a procesului de selectie al perfomantei si al ...citeste mai departe despre "Generatia care va schimba profund societatea romaneasca. In 10-20 de ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania maine, #solutii Romania tineri, #Sebastia Enache Fundatia CAESAR , #Stiri Administratie