Gheorghe Stefan, condamnat la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul privind finantarea PDL

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 17:50
945 citiri

Gheorghe Stefan, fost primar din Piatra Neamt, a fost condamnat vineri de Tribunalul Bucuresti la trei ani inchisoare cu executare, dupa ce si-a recunoscut vinovatia in dosarul privind finantarea ilegala a PDL.

Judecatorii au admis acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de Gheorghe Stefan cu procurorii DNA si au decis ca fostul primar sa primeasca o pedeapsa de trei ani inchisoare cu executare.

Instanta a mai dispus confiscarea sumei de 165.000 de euro de la Gheorghe Stefan, fiind mentinut sechestrul pana la concurenta sumei de 235.000 de euro.

In prezent, fostul primar se afla in penitenciar, el fiind condamnat definitiv in octombrie 2016 la sase ani inchisoare in dosarul Microsoft.

Pe 13 decembrie 2016, procurorii DNA Ploiesti au sesizat Tribunalul Bucuresti cu acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat cu Gheorghe Stefan, acuzat de trafic de influenta si folosirea influentei functiei de conducere intr-un partid politic in scopul obtinerii de bani, bunuri sau ...citeste mai departe despre "Gheorghe Stefan, condamnat la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul privind finantarea PDL" pe Ziare.com

#Gheorghe Stefan condamnat finantare PDL , #Stiri Administratie