Ghita, despre declaratiile primei sotii a lui Dan Condrea: E greu sa ai contractele fara protectie

Joi, 26 Mai 2016, ora 16:25
2973 citiri

Deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, este de parere ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma "se invartea in mediile serviciilor de informatii".

Afirmatia deputatului vine dupa declaratia primei sotii a lui Condrea, Laura Georgescu, potrivit careia acesta ar fi fost agent SIE si ar fi fost filat de acest serviciu.

"Toti suspectam ca acest om se invartea in mediile serviciilor de informatii si avea legaturi mai mult sau mai putin adanci", a spus Ghita, citat de Evenimentul Zilei, fara a preciza cine sunt "toti" care suspecteaza asta.

In plus, acesta este de parere ca firma lui Condrea avea sprijinul anumitor oameni care sa ii ofere protectie: "E greu sa ai 80% din spitale, foarte greu, fara protectie".

Precizam ca nu este clar inca si nici nu exista informatii oficiale referitoare la asa-zisul monopolul Hexi Pharma pe piata dezinfectantilor din Romania la care face referire Sebastian Ghita.

Deputatul PNL, Mihaita ...citeste mai departe despre "Ghita, despre declaratiile primei sotii a lui Dan Condrea: E greu sa ai contractele fara protectie" pe Ziare.com

#Sebastian Ghita sotie Dan Condrea, #declaratii fosta sotie Dan Condrea, #Dan Condrea agent SIE, #fosta sotie Dan Condrea sunata CIA , #Stiri Administratie