Gorghiu crede ca Bogdan Olteanu e "un om corect": Am fost colegi si asociati intr-o fima de avocatura

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 19:45
673 citiri
Gorghiu crede ca Bogdan Olteanu e "un om corect": Am fost colegi si asociati intr-o fima de avocatura
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Antena 3, ca a fost colega cu Bodan Olteanu si asociata cu el intr-o firma de avocatura si crede ca este un om corect, precizand ca nu ar vrea sa lase sa planeze asupra partidului vreo suspiciune ca in 2008, campania a fost finantata ilegal sau ca fostul premier Calin Popescu-Tariceanu ar fi finantat PNL cu fonduri ilegale.

"In 2008, nu eram nici lider de partid, nici parlamentar, nici membru in conducerea partidului. Am fost colega cu Bodan Olteanu, am fost si asociata cu el intr-o societate de avocatura si cred ca este un om corect", a spus copresedintele PNL, Alina Gorghiu.

Gorghiu s-a aratat mahnita de atacurile care au venit la adresa sa si a PNL dupa retinerea lui Bogdan Olteanu si a mentionat ca este "o marlanie" cand unii oameni folosesc politic nefericirea altora pentru a arunca cu noroi.

Copresedintele PNL a respins si acuzatiile potrivit carora campania PNL s-ar fi facut in 2008 cu fonduri ilegale.

"In PNL ...citeste mai departe despre "Gorghiu crede ca Bogdan Olteanu e "un om corect": Am fost colegi si asociati intr-o fima de avocatura" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gorghiu Bogdan Olteanu, #Bogdan Olteanu DNA, #Bogdan Olteanu retinut , #Stiri Administratie