Greva generala in administratia publica locala - Azi nu gasiti pe nimeni la ghisee

Joi, 30 Aprilie 2015, ora 08:39
1235 citiri
Greva generala in administratia publica locala - Azi nu gasiti pe nimeni la ghisee
Foto: Arhiva Gazeta de Cluj

Membrii de sindicat din administratia publica vor intrerupe joi activitatea, protestand astfel fata de neaplicarea legii salarizarii unitare.

Potrivit lui Petru Dandea, vicepresedinte CNS Cartel Alfa, la nivel national peste de 30.000 de oameni vor fi joi in greva generala.

"Am incercat sa gasim solutii printr-un dialog cu reprezentantii Guvernului, dar nu am putut pana in acest moment sa avem un punct de vedere comun. Mai bine de 20 de clase de salarizare se afla la pragul salariului mediu sau chiar sub acest prag. Aproximativ 25% din personalul din administratia publica se afla in zona salariului minim, sub 1.000 de lei. Amanarea acestei legi este complet aberanta din punctul nostru de vedere", a explicat, marti, Petru Dandea, intr-o conferinta de presa.

Greva incepe odata cu demararea programului si va dura intreaga zi de lucru.

Totodata, in fata Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, vor protesta pana la 600 de salariati in intervalul orar 10:00 -... citeste mai departe despre "Greva generala in administratia publica locala - Azi nu gasiti pe nimeni la ghisee (Video) " pe Ziare.com

#greva generala administratie publica ghisee , #Stiri Administratie