Greva generala pe termen nelimitat la Institutul "Ana Aslan" - sunt tratate doar urgentele

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 18:36
887 citiri
Greva generala pe termen nelimitat la Institutul "Ana Aslan" - sunt tratate doar urgentele
Foto: ana-aslan.ro

Personalul medical al Institutului National de Gerontologie si Geriatrie "Ana Aslan" a declansat greva generala pe termen nelimitat. Angajatii cer inlocuirea actualului manager interimar, pe care il acuza ca a intocmit un raport de audit intern care contine date ireale.

La acest moment, personalul medical asigura doar o treime din activitate si trateaza doar urgentele.

"E un lucru care a pornit de la un raport facut de catre o firma particulara si ale carui concluzii au fost spuse pe holuri, dar nu au fost date decat dupa trei luni, la cererea scrisa a colegilor sefi de sectii si in acel raport era figurat deficit la policlinica.

Luand cifrele luate de firma, am vazut ca cifrele sunt ireale, deci veniturile ambulatorului sunt injumatatite, nu au fost trecute corect, cheltuieli care au fost trecute mai mari decat sunt, credem, in mod real.

Nu facem noi cheltuielile, nu platim noi furnizorii. Toate astea le-am prezentat intr-un material si am fost la doamna manager de doua ...citeste mai departe despre "Greva generala pe termen nelimitat la Institutul "Ana Aslan" - sunt tratate doar urgentele" pe Ziare.com

#greva generala Ana Aslan, #greva demisie manager Ana Aslan, #greva generala Sanitas, #greva generala spitale , #Stiri Administratie