Gruia Stoica iese din inchisoare: va fi plasat in arest la domiciliu - decizie definitiva

Vineri, 09 Mai 2014, ora 21:57
1466 citiri
Gruia Stoica iese din inchisoare: va fi plasat in arest la domiciliu - decizie definitiva

Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat ca ar fi oferit mita pentru a afla o oferta confidentiala la o licitatie, va fi plasat in arest la domiciliu, a hotarat Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce acesta a cerut sa fie judecat in libertate.

Decizia instantei supreme este definitiva, astfel ca omul de afaceri care controleaza Grup Feroviar Roman (GFR) va fi eliberat din arest. El a fost arestat preventiv in 30 ianuarie, masura fiind prelungita. Stoica a cerut de mai multe ori sa fie judecat in libertate.

Gruia Stoica si avocatul Doru Bostina au fost trimisi in judecata la jumatatea lunii februarie, omul de afaceri fiind acuzat ca i-ar fi dat avocatului trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui organizata de Complexul Energetic Oltenia, la care participa si GFR.

Stoica a fost deferit justitiei, pentru cumparare de influenta, in stare de arest preventiv, iar Bostina, cu interdictie de a parasi tara.

Gruia ...citeste mai departe despre "Gruia Stoica iese din inchisoare: va fi plasat in arest la domiciliu - decizie definitiva" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gruia Stoica arest domiciliu, #Gruia Stoica judecat arest domiciliu, #Gruia Stoica CFR Marfa , #Stiri Administratie