Guvernul anunta cresterea salariilor medicilor din toamna. Finantele aveau de gand abia in 2015

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 09:15
1663 citiri
Guvernul anunta cresterea salariilor medicilor din toamna. Finantele aveau de gand abia in 2015

Un numar de 125.000 de medici, asistenti medicali si asistenti sociali vor beneficia de cresterea salariului cu 10% din aceasta toamna, se arata intr-un material prezentat la Guvern, in conditiile in care Finantele au acceptat cresterea salariala doar in doua etape, in decembrie 2014 si martie 2015.

Documentul a fost prezentat de catre premierul Victor Ponta, care nu a citit si aceasta informatie din material distribuit public, el referindu-se doar la salariile deja marite in acest an pentru medici rezidenti si profesori debutanti.

"125.000 medici, asistenti medicali si asistenti sociali - vor beneficia de cresterea salariului cu 10% din aceasta toamna", se arata in document.

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat la finele lunii iunie ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10% a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale ...citeste mai departe despre "Guvernul anunta cresterea salariilor medicilor din toamna. Finantele aveau de gand abia in 2015" pe Ziare.com

#crestere salarii medici, #Guvern marire salarii medici, #Sanitas salarii medici , #Stiri Administratie