Guvernul Ciolos vrea sa majoreze salariul minim de abia de la 1 mai

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 20:11
1769 citiri
Guvernul Ciolos vrea sa majoreze salariul minim de abia de la 1 mai
Foto: Arhiva Ziare.com

Guvernul Ciolos are de gand sa majoreze salariul minim pe economie de abia din luna mai 2016, a declarat luni seara liderul CNS "Cartel Alfa", Bogdan Hossu.

Liderul sindical a precizat ca propunerea reprezentantilor Guvernului, la discutiile de luni seara din Consiliul National Tripartit, nu poate fi acceptata de sindicate, care cer ca aceasta majorare sa se aplice din 1 ianuarie.

Bogdan Hossu a mai spus ca reprezentantii Guvernului si-au motivat propunerea de majorare a salariului minim incepand cu 1 mai prin faptul ca este necesara realizarea unui studiu de impact.

In conditiile in care reprezentantii Guvernului si cei ai sindicatelor si patronatelor nu au ajuns la un acord, discutiile continua, la ora transmiterii acestei stiri.

Consiliul National Tripartit, la care participa reprezentanti ai Guvernului si liderii confederatiilor sindicale si patronale, s-a intrunit luni seara, de la ora 17:00, la Ministerul Muncii, pentru a discuta despre salariul minim pe economie in ...citeste mai departe despre "Guvernul Ciolos vrea sa majoreze salariul minim de abia de la 1 mai" pe Ziare.com

#salariu minim majorare 2016, #salariu minim 2016, #guvern Ciolos salariu minim 2016 , #Stiri Administratie