Guvernul cumpara avion dupa ce Iohannis s-a plans ca il costa prea mult sa inchirieze

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 17:08
1100 citiri
Guvernul cumpara avion dupa ce Iohannis s-a plans ca il costa prea mult sa inchirieze
Foto: Facebook/Tarom

Guvernul a aprobat achizitionarea unui avion de protocol pentru deplasarile presedintelui Klaus Iohannis, precum si ale premierului Victor Ponta si altor membri ai Executivului.

Ponta a declarat ca Guvernul va negocia cu Tarom achizitionarea unei aeronave de protocol si a specificat in ce ocazii va fi folosit aparatul de zbor.

"Vom negocia cu cei de la Tarom achizitionarea unei aeronave care sa serveasca ca si aeronava de protocol", a precizat prim-ministrul.

Rugat sa mentioneze in ce conditii va fi folosit avionul, Ponta a detaliat: "Cand pleaca presedintele la Bruxelles sau cand pleaca in America sau cand pleaca prim-ministrul, de exemplu, maine plec la Chisinau. E destul de clar?".

Premierul a fost intrebat de catre jurnalisti daca ia si un elicopter. "Daca vreti avem si elicopter", a raspuns razand Victor Ponta.

Potrivit Antena 3, o comisie speciala condusa de ministrul Transporturilor Ioan Rus va alege, impreuna cu reprezentantii Tarom, o aeronava potrivita pentru ...citeste mai departe despre "Guvernul cumpara avion dupa ce Iohannis s-a plans ca il costa prea mult sa inchirieze" pe Ziare.com

#avion Iohannis, #avion Ponta Iohannis , #Stiri Administratie