Guvernul expune Cumintenia Pamantului pentru a incuraja donatiile - unde si cand o poti admira gratis

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 17:01
901 citiri
Guvernul expune Cumintenia Pamantului pentru a incuraja donatiile - unde si cand o poti admira gratis
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Guvernul continua campania de strangere de fonduri pentru a cumpara Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi. Astfel, in incercarea de a face cat mai multi oameni sa doneze, sculptura va putea fi admirata gratuit, incepand cu 16 iunie, la Muzeul Bancii Nationale a Romaniei.

Opera lui Brancusi a fost mutata la muzeu pentru a fi mai accesibila publicului larg si va ramane aici pana pe 30 septembrie, cand se termina campania de subscriptie nationala, potrivit unui comunicat al Guvernului remis Ziare.com.

Perioada in care poate fi vazuta gratis este insa intre 16 iunie si 8 iulie, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00-18:00. Dupa 11 iulie, ea va putea fi admirata in functie de programul si regulile de vizitare ale muzeului.

"Campania pentru achizitionarea operei 'Cumintenia pamantului' de Constantin Brancusi este si un demers de natura educationala. Campania de strangere de fonduri va antrena o constientizare atat la nivelul institutiilor publice de cultura, cat si ...citeste mai departe despre "Guvernul expune Cumintenia Pamantului pentru a incuraja donatiile - unde si cand o poti admira gratis" pe Ziare.com

#Cumintenia Pamantului Muzeu BNR, #Cumintenia Pamantului expusa muzeu, #donatii Cumintenia Pamantului , #Stiri Administratie