Guvernul nu renunta: alocatiile pentru copii vor fi acordate diferentiat

Luni, 01 Iunie 2015, ora 20:30
1086 citiri
Guvernul nu renunta: alocatiile pentru copii vor fi acordate diferentiat

Guvernul nu vrea sa renunte la acordarea de alocatii diferentiate, dupa ce si premierul Victor Ponta si-a arata sustinerea pentru aceasta masura.

Astfel, ministrul Muncii, Rovana Plumb, a spus luni la Digi 24 ca se lucreaza la un pachet de masuri pentru acordarea de alocatii mai mari copiilor din familii cu venituri mici, aratand ca masurile ar putea prinde forma in septembrie - octombrie.

"Peste tot in Uniunea Europeana alocatiile se dau diferentiat. Fie in functie de veniturile parintilor, fie in functie de varsta copilului. Deocamdata lucram la pachet, pe masura ce va fi aproape de finalizare, va intra si in dezbatere publica in asa fel incat sistemul de asistenta sociala sa tinteasca pe nevoile copilului si familiei. Deocamdata suntem pe la mijloc. Un orizont ar fi septembrie, octombrie", a spus Rovana Plumb.

Alocatiile se dubleaza pentru toti copiii: Niciun vot impotriva in plen, mingea e la Iohannis (Video)

Aceasta a tinut sa precizeze nu exista posibilitatea ca unii... citeste mai departe despre "Guvernul nu renunta: alocatiile pentru copii vor fi acordate diferentiat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rovana Plumb marire alocatii, #Rovana Plumb alocatii diferentiate, #Victor Ponta marire alocatii , #Stiri Administratie