Haos in aer: Controlorii de trafic ameninta cu greva generala (Video)

Miercuri, 19 August 2015, ora 14:26
1105 citiri
Haos in aer: Controlorii de trafic ameninta cu greva generala (Video)
Foto: Facebook/ROMATSA

Controlorii de trafic de la ROMATSA sunt hotarati sa intre in greva generala, pentru ca, spun ei, conducerea institutiei nu a tinut cont de aspectele convenite in timpul negocierilor intermediate de Ministerul Transporturilor.

Dupa ce o greva de avertisment, care a avut loc luna trecuta, a dat peste cap traficul aerian timp de doua ore, sindicalistii ameninta de aceasta data cu greva generala, care va avea consecinte mult mai grave.

Conflictul de munca dintre conducerea ROMATSA si controlorii de trafic a izbucnit in urma abuzurilor si ilegalitatilor comise de directorii institutiei, care, sustin sindicalistii, iau decizii nedrepte dupa bunul plac.

Haos in aer - Sindicalistii de la ROMATSA ameninta cu greva generala

Gabriel Tudorache, liderul Sindicatului Controlorilor de Trafic Aerian (ATCOR), a declarat, intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca in urma negocierilor intermediate de Ministerul Transporturilor s-au semnat mai multe procese verbale prin care s-au stabilit ...citeste mai departe despre "Haos in aer: Controlorii de trafic ameninta cu greva generala (Video)" pe Ziare.com

#greva generala ROMATSA, #greva generala trafic aerian, #greva generala controlori trafic , #Stiri Administratie