Haos in aer - Sindicalistii de la ROMATSA ameninta cu greva generala

Marti, 21 Iulie 2015, ora 18:39
1009 citiri
Haos in aer - Sindicalistii de la ROMATSA ameninta cu greva generala
Foto: Facebook/ROMATSA

Sindicalistii de la ROMATSA ameninta cu greva generala si solicita demisia sau demiterea conducerii actuale a regiei, sustinand ca aceasta doreste distrugerea institutiei si interzicerea dreptului legal la greva pe care il au controlorii de trafic aerian.

O noua runda de discutii intre reprezentantii ROMATSA si conducerea Ministerului Transporturilor (MT) a inceput, marti, la Ministerul Transporturilor, in conditiile in care, pe 15 iunie, la ultima intalnire dintre cele doua parti, nu au fost solutionate toate solicitarile controlorilor de trafic.

Potrivit liderului Sindicatului Controlorilor de Trafic Aerian (ATCOR), Gabriel Tudorache, la ultima intalnire dintre patronat si sindicate mediata de reprezentantii ministerului de resort, s-au discutat toate cele 14 revendicari ale sindicalistilor, patru puncte fiind, in principiu, aproape de rezolvare.

Negocierile de la ROMATSA au esuat - Greva fara precedent ce va provoca haos in aer (Video)

"La prima runda de negocieri, am ...citeste mai departe despre "Haos in aer - Sindicalistii de la ROMATSA ameninta cu greva generala" pe Ziare.com

#sindicalisti ROMATSA greva, #greva generala ROMATSA, #negocieri ROMATSA , #Stiri Administratie