Hexi Pharma: Sotia lui Condrea, Flori Dinu si fostul director Miron Panaitescu sunt audiati la DNA

Joi, 02 Iunie 2016, ora 10:04
2003 citiri
Hexi Pharma: Sotia lui Condrea, Flori Dinu si fostul director Miron Panaitescu sunt audiati la DNA
Foto: Ziare.com

Joi dimineata au loc la DNA audieri in dosarul Hexi Pharma. Au fost chemati de procurori sotia lui Dan Condrea, actualul director general al companiei si un fost director aflat in inchisoare.

La intrarea in sediul DNA, Uliana Ochinciuc, sotia lui Condrea, nu a facut declaratii si a venit insotita de avocatul sau, transmite B1 TV.

Este prima data cand Uliana Ochinciuc este audiata. Nu se stie ce calitate are in dosarul deschis de procurorii anticoruptie.

La sediul DNA a ajuns, joi dimineata, si Flori Dinu, directorul general al companiei Hexi Pharma, care a fost plasata in arest la domiciliu, fiind acuzata de 128 de infractiuni de inselaciune, majoritatea in forma continuata si de participare improprie la zadarnicirea combaterii bolilor.

Tot in fata procurorilor DNA a ajuns, joi, si Miron Panaitescu, fost director al Hexi Pharma, cel care s-ar fi ocupat de fondurile europene. ...citeste mai departe despre "Hexi Pharma: Sotia lui Condrea, Flori Dinu si fostul director Miron Panaitescu sunt audiati la DNA" pe Ziare.com

#Sotie Dan Condrea DNA, #Uliana Ochinciuc DNA, #Uliana Ochinciuc Dan Condrea , #Stiri Administratie