Hexi Pharma sustine ca Flori Dinu nu a facut declaratii, dar recunoaste ca retetele erau schimbate

Sambata, 28 Mai 2016, ora 14:52
2974 citiri
Hexi Pharma sustine ca Flori Dinu nu a facut declaratii, dar recunoaste ca retetele erau schimbate
Foto: Hexi Pharma

Directorul Hexi Pharma Flori Dinu nu a facut nici vineri seara, nici in cursul zilei de sambata, nici un fel de declaratii la Parchet, se arata intr-un comunicat al Hexi Pharma, care citeaza afirmatii ale avocatilor acesteia.

"Avem informatii sigure de la avocati ca nu a dat nici un fel de declaratii pana in acest moment si informatii de la angajatii companiei ca, in cursul zilei de ieri, in urma unei anchete interne, ar fi aflat de la directorul de productie ca existau, intr-adevar, retete schimbate pentru o parte dintre produse, dar ca dilutia era conform normelor europene de biocizi, astfel incat produsele sa fie eficiente. Din informatiile de la avocat, nu a declarat acest lucru pana in acest moment intrucat nu a avut ocazia", se mentioneaza in comunicat.

De asemenea, reprezentantii Hexi Pharma neaga ca Flori Dinu nu s-ar fi prezentat la audieri, fiind ridicata de pe strada si sustin ca a existat o citatie de la Parchet pentru vineri, ora 17.00, dar pentru Hexi Pharma in ...citeste mai departe despre "Hexi Pharma sustine ca Flori Dinu nu a facut declaratii, dar recunoaste ca retetele erau schimbate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hexi Pharma declaratii director, #Hexi Pharma reteta dezinfectanti , #Stiri Administratie