Hrebenciuc a iesit din arest: Nu exista prejudiciu in dosarul meu. Amintiri din Penitenciarul "Coldea"

Vineri, 20 Martie 2015, ora 16:57
1060 citiri
Hrebenciuc a iesit din arest: Nu exista prejudiciu in dosarul meu. Amintiri din Penitenciarul "Coldea"
Foto: B1TV

Viorel Hrebenciuc, fost deputat PSD, a parasit, vineri, arestul preventiv, urmand sa fie cercetat in continuare in arest la domiciliu in dosarul "Mafia Retrocedarilor". Hrebenciuc a declarat ca nu exista niciun prejudiciu in dosarul sau si ca daca ar fi facut denunturi, era demult acasa.

La iesirea pe portile penitenciarului Rahova, Hrebenciuc a reamintit ca fost o experienta traita in trei penitenciare, printre care si "Penitenciarul Coldea, pardon, Codlea", aluzie la directorul adjunct al SRI, Florian Coldea.

Pe de alta parte, acesta le-a cerut jurnalistilor sa nu mai scrie ca in dosarul sau exista un prejudiciu de peste 300.000 de euro. "Nu exista niciun leu prejudiciu pentru statul roman", a subliniat el.

Pentru ca un jurnalist i-a replicat ca Romsilva a sustinut ca a fost prejudiciata cu 304 milioane de euro, Viorel Hrebenciuc a declarat: "Romsilva are declaratie scrisa ca n-a fost pagubita, ...citeste mai departe despre "Hrebenciuc a iesit din arest: Nu exista prejudiciu in dosarul meu. Amintiri din Penitenciarul "Coldea"" pe Ziare.com

#Hrebenciuc iesit arest, #Hrebenciuc prejudiciu dosar, #Hrebenciuc eliberat , #Stiri Administratie