Iarna a pus stapanire pe soselele Romaniei: Vezi drumurile unde se circula cu probleme

Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 12:40
1139 citiri
Iarna a pus stapanire pe soselele Romaniei: Vezi drumurile unde se circula cu probleme
Foto: Ziare.com

Iarna isi intra incet-incet in drepturi si deja face probleme soferilor. Sunt regiuni in tara in care se circula deja in conditii de iarna.

Astfel, in judetul Maramures, traficul rutier pe DN 18 B si DN 1C, la intrarea in municipiul Baia Mare, era partial blocat dimineata, din cauza caderilor masive de zapada, si se formasera cozi de masini pe distanta de un kilometru.

Politia Rutiera a municipiului Baia Mare incearca sa fluidizeze traficul pe cele doua artere de circulatie si pe alte cai de acces in oras, insa circulatia se desfasoara cu mare dificultate din cauza zapezii de pe carosabil.

Si circulatia pe mai multe drumuri nationale din judetul Harghita se face in conditii de iarna, in urma ninsorilor care au inceput sa cada din timpul noptii de joi spre vineri.

Ninge abundent in zonele Odorhei, Praid si Gheorgheni si traficul se face in conditii de iarna pe DN 13A, Praid-Odorheiu Secuiesc-Miercurea Ciuc, DN 13 B, Praid-Bucin-Gheorgheni, si DN12 (E578), Izvoru ...citeste mai departe despre "Iarna a pus stapanire pe soselele Romaniei: Vezi drumurile unde se circula cu probleme" pe Ziare.com

#zapada drumuri blocate, #circulatie conditii iarna drumuri, #zapada trafic judete, #drumuri polei , #Stiri Administratie