Prima ninsoare: Autostrazi inchise, trenuri anulate si oameni blocati - armata si jandarmii, in strada

Duminica, 26 Ianuarie 2014, ora 09:18
1487 citiri
Prima ninsoare: Autostrazi inchise, trenuri anulate si oameni blocati - armata si jandarmii, in strada

Iarna a pus stapanire si pe Romania. Mai bine de jumatate din tara se afla sub atentionare de vreme rea incepand de vineri. Sambata seara meteorologii au restrans codul portocaliu la 13 judete plus Capitala.

Astfel, in intervalul 25 ianuarie, ora 19:00 - 26 ianuarie, ora 22, se mentin sub cod portocaliu judetele Teleorman, Dambovita, Prahova, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Vrancea, Galati, Braila, Constanta, Tulcea si Capitala.

In acelasi interval, sub cod galben de ninsori vor fi judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Valcea, Olt, Arges, Brasov, Covasna, Bacau, Vaslui, Neamt, Suceava, Iasi si Botosani.

Descarca aplicatia Ziare.com si ai direct pe telefon informatii despre vreme si starea drumurilor, plus toate alertele meteo!

Directorul ANM, Ion Sandu, a declarat ca nu este exclus ca in urmatoarele 24 de ore sa fie emis cod rosu, dar pe anumite zone restranse si pentru un numar redus de ore.

Autoritatile le recomanda soferilor sa se informeze cu atentie, duminica, ...citeste mai departe despre "Prima ninsoare: Autostrazi inchise, trenuri anulate si oameni blocati - armata si jandarmii, in strada" pe Ziare.com

#iarna viscol cod portocaliu, #zapada viscol drumuri blocate, #starea drumurilor, #situatie zapezi, #blocati zapada , #Stiri Administratie