Ilie Carabulea, eliberat in urma unei erori - Inspectia Judiciara s-a sesizat

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 13:51
1511 citiri
Ilie Carabulea, eliberat in urma unei erori - Inspectia Judiciara s-a sesizat
Foto: Ziare.com

Eliberarea din arest a omului de afaceri Ilie Carabulea, in urma unei posibile erori judiciare, a intrat in atentia Inspectiei Judiciare, care va stabili daca magistratii se fac vinovati de abateri disciplinare.

"Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu ca urmare a relatarilor recente din mass-media vizand eliberarea din arest preventiv a omului de afaceri Ilie Carabulea. Lucrarea a fost inregistrata distinct la Directia de inspectie judiciara pentru judecatori si Directia de inspectie judiciara pentru procurori", se arata intr-un raspuns al IJ la o solicitare Agerpres.

Ilie Carabulea si inculpatii din dosarul Carpatica Asig, eliberati in urma unei erori

Conform sursei citate, etapa verificarilor prealabile este una premergatoare cercetarii disciplinare, competenta Inspectiei Judiciare fiind, potrivit prevederilor legale, "de a stabili daca exista indiciile savarsirii de catre magistrati a unei abateri disciplinare si de a se pronunta dupa caz, in functie de rezultatul ...citeste mai departe despre "Ilie Carabulea, eliberat in urma unei erori - Inspectia Judiciara s-a sesizat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ilie Carabulea libertate, #Ilie Carabulea arest preventiv, #Ilie Carabulea Carpatica Asig , #Stiri Administratie