Imagini simbol ale protestelor pasnice: Un tanar opreste de unul singur huliganii care incercau sa incendieze pubele (Video)

Joi, 02 Februarie 2017, ora 13:36
5826 citiri
Imagini simbol ale protestelor pasnice: Un tanar opreste de unul singur huliganii care incercau sa incendieze pubele (Video)
Foto: captura Youtube

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a condamnat violentele de miercuri seara de la protestul masiv din Piata Victoriei si a postat pe pagina sa de Facebook un clip inedit in care un manifestant pasnic incerca sa calmeze un grup de ultrasi.

"La plecarea din piata, prietenul si colegul meu de la MS Stefan Voinea s-a intalnit cu un grup de ultrasi pusi pe scandal care fugeau de jandarmi pe Calea Victoriei, au rasturnat si voiau sa dea foc unor pubele de gunoi. Un protestatar - unul singur - a sarit in mijlocul lor si i-a oprit: "NOI CU TOTII VREM ALTCEVA"!", a scris Vlad Voiculescu pe reteaua sociala.

Fostul ministru sustine ca "momentul surprinde perfect diferenta dintre suta de mii de oameni care au protestat pasnic astazi si zecile sau sutele de instigatori violenti care au incercat sa deturneze evenimentul. #faraviolenta".

Tanarul care a surprins momentul este Stefan Voinea.

"La plecarea din piata m-am intalnit cu un grup de ultrasi care fugeau de jandarmi pe Calea Victoriei si s-au hotarat sa dea foc unor pubele de gunoi. Un protestatar - unul singur - a sarit in mijlocul lor si i-a oprit. Momentul surprinde perfect diferenta dintre suta de mii de oameni care au protestat pasnic astazi si sutele de instigatori violenti care au incercat sa deturneze evenimentul", a scris Stefan Voinea pe Facebook.

Protestul de aseara din Piata Victoriei, cel mai mare de la Revolutie incoace, la care au luat parte 150.000 de oameni, s-a incheiat din cauza unui grup de ultrasi, care s-au incaierat cu jandarmi si au provocat panica in multime.

Incidentele s-au soldat cu patru raniti, dintre care doi jandarmi si doi civili, iar 79 de huligani sunt acum cercetati de Politie.

D.T. ...citeste mai departe despre "Imagini simbol ale protestelor pasnice: Un tanar opreste de unul singur huliganii care incercau sa incendieze pubele (Video)" pe Ziare.com

#protestatar oprit huligani, #huligani protest Piata Victoriei , #Stiri Administratie