Inalta Curte ridica sechestrul pus de DNA pe conturile lui Adrian Severin

Joi, 30 Iulie 2015, ora 18:31
837 citiri
Inalta Curte ridica sechestrul pus de DNA pe conturile lui Adrian Severin
Foto: Site oficial Adrian Severin

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis joi sa ridice in parte sechestrul asigurator pus de procurorii DNA pe sume de bani detinute in conturi de fostul europarlamentar Adrian Severin, in dosarul in care acesta este cercetat pentru complicitate la spalare de bani.

Instanta a admis o contestatie formulata de Adrian Severin impotriva ordonantei DNA din data de 8 iulie, privind luarea masurii asiguratorii a sechestrului penal.

Astfel, judecatorii au inlaturat dispozitia privind luarea masurii asiguratorii a sechestrului pentru suma de 50.000 lei reprezentand cheltuieli judiciare.

Adrian Severin, la DNA: Poate sa te atinga un glonte ratacit, m-a atins si pe mine unul (Video)

De asemenea, instanta a dispus modificarea masurii asiguratorii a sechestrului penal pana la concurenta sumei de 436.663 euro (echivalent 1.630.751 lei), in sensul respectarii dispozitiilor art.729 alin.1 lit.b si art.629 Cod de procedura civila.

Pe 17 iulie, Adrian Severin a fost ...citeste mai departe despre "Inalta Curte ridica sechestrul pus de DNA pe conturile lui Adrian Severin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ridicat sechestru conturi Adrian Severin, #Adrian Severin spalare bani DNA, #Adrian Severin mita , #Stiri Administratie