Incendiu in Colectiv: Guvernul evalueaza ranitii si face controale in mall-uri si cluburi

Luni, 02 Noiembrie 2015, ora 11:33
1042 citiri

O comisie de medici, din care vor face parte ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu si dr. Ioan Lascar de la Floreasca, merge luni la toate spitalele din Capitala pentru a evalua starea pacientilor raniti in incendiul de la clubul Colectiv, urmand sa prezinte concluziile grupului de lucru ce se va reuni la Palatul Victoria.

Acest grup de lucru a avut o prima intalnire duminica si este format din premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Apararii, Mircea Dusa, comandantul Spitalului Militar, Florentina Ionita Radu, prof. dr. Ioan Lascar, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Citeste toate stirile despre tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti

Concluzia acestora, duminica, a fost ca numarul deceselor in urma incendiului va creste semnificativ in urmatoarea perioada, existand posibilitatea ca acesta sa se dubleze.

Acestei comisii i s-au alaturat doi medici francezi, medicul Vincent de ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv: Guvernul evalueaza ranitii si face controale in mall-uri si cluburi" pe Ziare.com

#controale MAI cluburi, #Banicioiu evaluare raniti Colectiv , #Stiri Administratie